Manja slova Veća slova RSSVijesti

15.04.2009.

NAJAVA: Potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo, prof. dr Vujica Lazović, primiće autore portala Mnet

Na Internetu je odnedavno aktivan portal Mnet, na adresi www.mnet.me, i na njemu se mogu naći mnoge korisne informacije iz raznih oblasti: ekonomije, tehnologije, sporta, zabave, zdravlja, muzike, itd.

06.04.2009.

U Miločeru završen trodnevni Međunarodni forum o razvoju ljudskih resursa

Prethodna tri dana u Miločeru je održan Međunarodni forum o razvoju ljudskih resursa. Organizatori Foruma bili su Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost Crne Gore i Međunarodna unija za telekomunikacije (ITU)

20.03.2009.

Numerički tabelarni prikaz o promjenama nastalim u biračkom spisku

Numerički tabelarni prikaz o promjenama nastalim u biračkom spisku u cjelini i po jedinicama lokalne samouprave, u odnosu na birački spisak po kome su održani prethodni izbori u skladu sa rješenjem o zaključivanju biračkog spiska na dan 18.03.2009. godine u 24:00 časova.

19.03.2009.

RADIONICA RAZVOJNI TRENDOVI eGOVERNMENT-a

Juče je u Podgorici održana radionica pod nazivom Razvojni trendovi eGovernmenta. Radionicu je organizovalo Ministarstvo za informaciono društvo, u saradnji sa Centrom za razvoj eGoverment-a iz Slovenije i INA Akademijom iz Grčke.
Radionici je prisustvovao veliki broj predstavnika ICT esnafa u Crnoj Gori, kao i predstavnici medija.

18.03.2009.

Uvodno izlaganje potpredsjednika Vlade i ministra za informaciono društvo Vujice Lazovića na seminaru "Razvojni trendovi eGovernment-a"

Audio zapis: Uvodno izlaganje potpredsjednika Vlade i ministra za informaciono društvo Vujice Lazovića na seminaru "Razvojni trendovi eGovernment-a"...Audio

16.03.2009.

NAJAVA: Seminar na temu: Razvojni trendovi eGovernment-a

Kao što je ranije najavljeno, Ministarstvo za informaciono društvo, u saradnji sa Centrom za razvoj eGovernmenta iz Slovenije i INA Akademijom iz Grčke, organizuje jednodnevni seminar na temu Razvojni trendovi eGovernment-a.
Teme seminara su: stepen razvoja eGovernment-a u EU, trendovi, inicijative, standardi, okvirni programi razvoja, metodologije dizajniranja i razvoja eGovernment projekata i sl.

26.02.2009.

Izjava potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i ministra za informaciono društvo Vujice Lazovića nakon sjednice Vlade Crne Gore

Audio zapis: Izjava potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i ministra za informaciono društvo prof. dr Vujice Lazovića povodom usvajanja Strategije razvoja informacionog društva u Crnoj Gori od 2009. do 2013. godine, kao i Akcionog plana za razvoj i implementaciju informatičkih projekata u Crnoj Gori do kraja 2009. godine... Audio

26.02.2009.

Izjava potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i ministra za informaciono društvo Vujice Lazovića nakon sjednice Vlade Crne Gore - pitanja i odgovori

Audio zapis: Pitanja novinara i odgovori potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i ministra za informaciono društvo prof. dr Vujice Lazovića povodom usvajanja Strategije razvoja informacionog društva u Crnoj Gori od 2009. do 2013. godine, kao i Akcionog plana za razvoj i implementaciju informatičkih projekata u Crnoj Gori do kraja 2009. godine... Audio

10.02.2009.

Najava: Radionica Razvojni trendovi eGovernment-a

Ministarstvo za informaciono društvo će, u saradnji sa Centrom za razvoj eGovernmenta iz Slovenije i INA Akademijom iz Grčke, 18. marta 2009. godine organizovati jednodnevnu radionicu na temu Razvojni trendovi eGovernment-a. Teme radionice će biti: stepen razvoja eGovernment-a u EU, trendovi, inicijative, standardi, okvirni programi razvoja, metodologije dizajniranja i razvoja eGovernment projekata i sl.