Manja slova Veća slova RSSVijesti

22.04.2010.

Seminar „Liderstvo i preduzetništvo u turbulentnim vremenima“

Ministarstvo za informaciono društvo, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom, organizuje seminar „Liderstvo i preduzetništvo u turbulentnim vremenima“, koji će se održati na Ekonomskom fakultetu, u sali Mediteran, u petak, 23. 04. 2010. godine, sa početkom u 16 časova.

15.04.2010.

Kompjuteri i knjige školama u bjelopoljskoj opštini

Kompjuteri i knjige školama u bjelopoljskoj opštini

Predstavnici Ministarstva za informaciono društvo i ICT kompanije uručili su juče bjelopoljskim osnovnim školama "Aleksa Bećo Đilas", iz Ravne Rijeke, "Braća Ribar", iz Zatona, i "Šukrija Međedović", iz Godijeva, po dva kompjutera i dva kompleta knjiga.

10.04.2010.

Kompjuteri i u Njegovuđi

Kompjuteri i u Njegovuđi

Predstavnici Ministarstva za informaciono društvo i ICT kompanije, juče su u OŠ „Vuk Knežević“ iz Njegovuđe uručili donaciju od tri računara, štampač, kao i literaturu iz te oblasti.

07.04.2010.

Najava: Uručenje računara školi u Njegovuđi

U okviru projekta „ICT za sve“, u petak, 09. aprila biće uručeni računari Osnovnoj školi „Vuk Knežević“ sa Njegovuđe. Svečano uručenje će se obaviti u prostorijama opštine Žabljak u 12 časova.

01.04.2010.

Računari za škole u Mojkovcu

Računari za škole u Mojkovcu

Osnovnim školama sa seoskog područja opštine Mojkovac, OŠ “Milovan Rakočević” u Lepencu i OŠ “Radomir Rakočević” u Prošćenju, danas su uručeni računari u okviru donacije Ministarstva za informaciono duštvo i Udruženja za ICT Privredne Komore Crne Gore.

01.04.2010.

Uručeni računari seoskim osnovnim školama sa teritorije opštine Kolašin

Uručeni računari seoskim osnovnim školama sa teritorije opštine Kolašin

Danas je u organizaciji Ministarstva za informaciono društvo i Udruženja za ICT Privredne komore Crne Gore u prostorijama opštine Kolašin održana svečanost povodom uručivanja računara seoskim osnovnim školama sa teritorije opštine Kolašin.

29.03.2010.

Početak realizacije projekta „ICT za sve“

U cilju dalje promocije informacionog društva i povećavanja informatičke pismenosti, Ministarstvo za informaciono društvo i ICT kompanije iz Crne Gore, sproveli su donatorsku akciju prikupljanja računara za opremanje škola na seoskom području sjeverne Crne Gore, kao i udžbenika iz ove oblasti.

26.03.2010.

Saopštenje: Dokaz kvalitetnog rada

Povodom izvještaja Svjetskog ekonomskog foruma u pogledu razvoja informacione tehnologije, u kojem je Crna Gora svrstana na 43. mjesto na svijetu, mi u Ministarstvu za informaciono društvo ne možemo, a da ne istaknemo zadovoljstvo onim što je u kratkom vremenskom periodu postignuto.

05.03.2010.

Održana donatorska konferencija ICT za sve

Audio zapis: Izlaganje potpredsjednika Vlade i ministra za informaciono društvo prof. dr Vujice Lazovića na donatorskoj konferenciji ICT za sve...Audio

04.03.2010.

Najava: Donatorska konferencija ICT za sve

U cilju dalje promocije informacionog društva i afirmacije što šire upotrebe informaciono-komunikacionih tehnologija, Ministarstvo za informaciono društvo i Udruženje za ICT Privredne komore Crne Gore sproveli su akciju prikupljanja savremene informatičke opreme za osnovne škole na ruralnom području sjeverne Crne Gore. Tim povodom biće organizovana donatorska konferencija, koja će se održati u petak, 5. marta, u 13.00 sati, u velikoj sali Privredne komore Crne Gore...