Manja slova Veća slova RSSVijesti

06.09.2013.

Panel o Digitalnoj agendi na INFOFEST-u

Ključni parametri Digitalne agende Evropske Unije i odnos zemalja regiona prema tom važnom dokumentu tema su specijalnog panel-programa na 20. Festivalu informatičkih dostignuća INFOFEST-u, u četvrtak 3. oktobra...

02.09.2013.

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije na jubilarnom INFOFEST-u

Dvadeset godina INFOFEST-a predstavljaju veliki informatički jubilej, ne samo Crne Gore, nego i čitavog regiona. Ta činjenica obavezuje Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije na snažan i zanimljiv festivalski nastup...

28.08.2013.

Delegacija Vlade Crne Gore na 82. Izmirskom međunarodnom sajmu

Delegacija Vlade Crne Gore, koju predvodi potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije, prof.dr Vujica Lazović, prisustvovaće na poziv ministra nauke, industrije i tehnologije Republike Turske Nihata Ergjuna, zvaničnom dijelu programa 82. Izmirskog međunarodnog sajma, koji se održava u Izmiru od 29. avgusta.

02.08.2013.

Konkurs za realizaciju promotivnog događaja u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija

Konkurs za realizaciju promotivnog događaja u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija

U okviru organizacije naučnog festivala "Otvoreni dani nauke", koji će se održati u periodu od 23. do 27. septembra 2013. godine, Ministarstvo nauke i Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije finansijski će podržati realizaciju promotivnog događaja u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, s ciljem približavanja najnaprednijih tehnologija današnjice široj javnosti...

24.07.2013.

Održana press konferencija povodom završetka twinning projekta „Jačanje administrativnih kapaciteta u informacionom društvu"

Održana press konferencija povodom završetka twinning projekta „Jačanje administrativnih kapaciteta u informacionom društvu"

Izlaganje potpredsjednika Vlade i ministra za informaciono društvo i telekomunikacije Vujice Lazovića na press konferenciji povodom završetka twinning projekta „Jačanje administrativnih kapaciteta u informacionom društvu“

24.07.2013.

Susret Lazović - Kas Granje

Susret Lazović - Kas Granje

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem prof. dr Vujica Lazović primio je danas Aleksandru Kas Granje, direktoricu za Crnu Goru, Republiku Makedoniju, Tursku i Island u Generalnom direktoratu za proširenje Evropske komisije.

23.07.2013.

Press konferencija povodom završetka Twinning projekta

Press konferencija povodom završetka Twinning projekta „Jačanje administrativnih kapaciteta u informacionom društvu“, u okviru IPA programa 2010. održaće se u srijedu, 24. jula 2013. godine, sa početkom u 11 časova, u hotelu "Podgorica.

23.07.2013.

Susret Lazović - Kas Granje

Potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije Vujica Lazović primiće u srijedu, 24. jula 2013. godine, direktora za Crnu Goru, Republiku Makedoniju, Tursku i Island u Generalnom direktoratu za proširenje Evropske komisije Aleksandru Kas Granje.

23.07.2013.

Održan " ECDL DAN U BARU"

Održan " ECDL DAN U BARU"

" ECDL DAN U BARU" i svečano uručenje sertifikata polaznicima u okviru projekta „ECDL – ZA DIGITALNU CRNU GORU“ održano je Baru.

22.07.2013.

" ECDL DAN U BARU"

" ECDL DAN U BARU" i svečano uručenje sertifikata polaznicima u okviru projekta „ECDL – ZA DIGITALNU CRNU GORU“ biće održano , u utorak, 23. jula u 10 časova, hotel "Princess", u Baru.