Manja slova Veća slova RSS

>

Javna rasprava o Nacrtu Strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020. godine

Datum objave: 25.05.2016 14:36 | Autor: MIDT

Ispis Štampaj stranicu Download DownloadMIDT
Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije


Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (“Sl.list Crne Gore”, broj 12/12), Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije sprovodi javnu raspravu o Nacrtu Strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020.godine i upućuje
JAVNI POZIV

državnim organima, organima državne uprave, lokalnim samoupravama, organima lokalnih samouprava, javnim službama i pravnim licima koja vrše javna ovlašćenja, građanima, privrednim društvima, nevladinim organizacijama i drugim zainteresovanim organizacijama, zajednicama i pojedincima da se uključe u javnu raspravu o

Nacrtu Strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020. godine

Javna rasprava o Nacrtu Strategije trajaće do 04.jula 2016. godine.

Program javne rasprave:

I Javnu raspravu o Nacrtu Strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020. godine sprovešće Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije.

II Javna rasprava o Nacrtu Strategije trajaće 40 dana od dana objavljivanja Nacrta Strategije na internet stranici Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije i portalu e-Uprave odnosno od 25. maja 2016. godine do 04. jula 2016. godine.

III Termin i mjesto održavanja centralne javne rasprave o Nacrtu Strategije biće naknadno objavljeno.

IV Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt Strategije mogu se dostavljati Ministarstvu za informaciono društvo i telekomunikacije na adresu: Rimski Trg 45, 81 000 Podgorica, fax: Fax: +382 20 241 790 ili na e-mail: ljubica.novovic@mid.gov.me.

V Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije će nakon završetka rasprave, razmotriti predloge, sugestije i komentare učesnika, nakog čega će sačiniti izvještaj o javnoj raspravi i objaviti ga u roku od 10 dana od završetka javne rasprave, na svojoj internet stranici i portalu e-Uprave.


Ovdje možete preuzeti Nacrt Strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020. godine